De nieuwe Zeepziederij-cadeaubonnen zijn gearriveerd en zijn ter beschikking om uw naasten, uw vrienden, familie en - waarom niet, want u verdient het - uzélf cadeau te doen in cadeautjes-geef-periodes.

Kerst, moederdag, een verjaardag, afstuderen, zomaar, ... het maakt niet uit, kom met uw cadeaubon naar het cultuurhuis en wissel ze in voor vers Zeepziederij-podium-geweld naar keuze. 

De kleine lettertjes noteren wij duidelijk en niet klein voor u: de cadeaubon is inruilbaar voor (een) voorstelling(en) naar keuze uit het eigen aanbod van Cultuurhuis De Zeepziederij (met uitzondering van vormingen, cultuur- en opera-uitstappen) en blijft één jaar na datum van afgifte geldig.

Succes verzekerd! De ontvangers van deze prachtige cadeaubonnen zullen nóg meer van u houden dan voorheen (of u van uzelf, jawel)!

Onze mooie - al zeggen we het zelf - cadaubonnen zijn verkrijgbaar aan de balie van uw favoriete huis, of bestelbaar via ons gekende e-mailadres (cultuur@bree.be). Wij werken tot nogtoe enkel met fysieke exemplaren van de cadeaubon.