Cadeautjesmaand

December is cadeautjesmaand bij uitstek. Geef uw naasten in deze barre tijden - in plaats van een materieel cadeau - een mooi vooruitzicht cadeau. Een vooruitblik op het culturele post-coronatijdperk. Een teken aan de wand (of frigo, prikbord, keukenkast, …) van betere tijden in aantocht. Maak ze blij met een cadeaubon van Cultuurhuis De Zeepziederij!   

Totdat het culturele leven terug op gang komt, is de cadeaubon een liefdevolle reminder dat na regen zonneschijn komt, en daarnaast tevens een uiterst handig betaalmiddel voor de culturele inhaalbeweging van al de bezoekers en cultuurliefhebbers uit onze Breese regio!  

Onze cadeaubonnen (met een bedrag naar keuze) zijn omwille van de coronaperikelen tijdelijk 2 jaar geldig (i.p.v. 1 jaar), en kunnen ingeruild worden voor voorstellingen naar keuze uit ons (toekomstig) aanbod.  

Bestellen? Stuur een mailtje naar cultuur@bree.be en vermeld uw klantgegevens (naam, adres, telefoonnummer) samen met het gewenste bedrag voor op de cadeaubon. We bezorgen u daarna de betaalgegevens en na overschrijving sturen we de bon gratis op!