Einde van 2020

Beste Zeepzieder-s en -innen,

Nooit gedacht dat we zo hard zouden hopen op het eindige van iets! Maar eindelijk is het zover! Het dubbel allitererende kalenderjaar (2-0-2-0) staat op zijn laatste benen. En gelukkig maar want het merendeel van de bijna-voorbije 365-dagen bracht ons niet veel goeds.

Rest ons niet veel anders dat de volgende vier zinsdelen op u los te laten:

1. Bye bye … meest bevreemdende cultuur-  en kalenderjaar ooit … we kiezen in deze zeer doordacht niet voor ‘tot ziens’! 

2. Maak er – in de mate van het mogelijke en het toegestane – alsnog prettige feestdagen van. U weet wel: ‘een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar’ … (en dit namens het volledige Zeepziederijteam)

3. Wees positief! Al zijn we nog niet direct aan de nieuwe patatten, veel slechter dan 2020 kan 2021 niet worden! Niet?

4. Het Zeepziederijteam beweegt hemel en aarde om u toch nog iets van seizoen 2020-2021 aan te kunnen bieden … maar … doet nog harder haar best (zeg maar: beweegt het universum) om er in 2021-2022 virusvrij en mogelijkerwijs ingeënt steviger dan ooit te staan …

… maar alvorens we zover zijn, gaan we er even tussenuit. En dit van maandag 21 december 2020 tot en met maandag 4 januari 2021.

Rest ons enkel nog even te herhalen: Hou jullie goed! Hou het veilig en gezond … en maak er de best mogelijke feestdagen van! Het Zeepziederijteam wenst jullie een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!

Wees gegroet,

Het Zeepziederijteam