Oproep: Doneer kleine speelgoeddiertjes via onze brievenbus aan Malta 11

Beste fauna- en flora-liefhebber,

Wij zoeken voor élk van onze planten een faunavriendje. Om de eenzaamheid te bestrijden, de fijne sfeer tussen de planten onderling te herstellen (enkele planten hebben reeds een dierenvriendje in hun directe nabijheid (zie foto), wat bij de overige dierloze planten tijdens deze lockdown – geheel terecht – veel jaloezie en nijd met zich meebrengt) en tegelijkertijd om elke plant dezelfde bio-bemesting te bieden, wat niet alleen al onze planten ten goede komt, maar ook u en ons. Want wanneer de foyer terug opengaat, geniet u mee van de pracht en praal van onze gezonde en in goede verstandhouding verkerende binnentuin.

Praktisch: levende dieren zijn uit den boze (uiteraard mogen ze leven in uw grenzeloze fantasie), ze mogen wel van – bijvoorbeeld – plastiek zijn, we discrimineren niet op basis van soort, geslacht, familie, leefgebied of tijdperk (dinosaurusjes kunnen dus), … echter is er wel een limiet op de grootte van de exemplaren. Ze moeten in onze brievenbusgleuf passen (3 cm). In naam van alle sanseveria’s, pannenkoekenplanten, hangplanten, monstera’s, yuka’s, bananenplanten, vetplanten en hun vrienden danken wij u bij voorbaat.

Samengevat: gebruik uw vrije tijd in deze periode om wat diertjes te d(ep)oneren in onze brievenbus. Daarbij een ZZY-route construeren is natuurlijk ook nog steeds mogelijk en aan te raden (zie eerdere berichtgeving).

Verbondenheid houdt ons recht in deze kromme dagen. Houd de moed erin!

Het Zeepziederijteam