START TICKETVERKOOP op 1 september

Zeepzieders,

We vallen met de deur in huis: u wil tickets bestellen voor seizoen 2020-2021?
Dit kan vanaf 1 september tijdens onze openingsuren (in het geval van die fameuze dinsdag vanaf 10.00 u dus), maar - let op! - enkel telefonisch of aan de balie. Dit omwille van een goede organisatie en betere zaalinplanning in tijden van corona.

U heeft met andere woorden nog enkele dagen de tijd om (met uw bubbel) uw kalender(s) keurig in te plannen met de ideale selectie van voorstellingen/abonnementen. Vanaf de start van de nieuwe maand raden we wel aan snel te zijn1 (089 84 85 65 ofwel Malta 11, Bree).

Voor de meest recente informatie over onze conceptabonnementen, voorstellingen en bij uitbreiding het algehele aanbod van De Zeepziederij, moet u trouwens hier zijn! Na het in druk gaan van onze folder werden er noodgedwongen nog enkele wijzigingen aangebracht in ons nieuwe aanbod.

Moeten we nog zeggen dat we alle maatregelen strikt opvolgen om u een veilige culturele avond te bezorgen? Social distance, hygiënemaatregelen, het dragen van een mondmasker, … uiteraard álles om u snel weer zo goed en zo veilig mogelijk te ontvangen!

Tot hoors/ziens?

Beperkte plaatsen. U weet wel, door dhr. C. Orona  …