Naast het nieuwe virtuele adres (wat u middels dit bezoek al hebt weten te vinden), vindt u ons in de straten van Bree vanaf september ook op een andere plaats.
Een plaats om U tegen te zeggen! Het voormalige gebouw van de Firma voor koloniale waren (waaronder zeep – vandaar onze naam) en later TISM werd in ere hersteld en hoewel de gevel, de vloer, de … zo goed mogelijk intact werden gehouden en gerenoveerd, kwam er ook heel wat nieuws bij zoals een gigantische theaterzaal!

Op Malta 11 in Bree ontvangen we u vanaf 2 september aan de ticketbalie en vanaf 14 september bent u welkom om plaats te nemen in één van de vele zitjes van de theaterzaal en de foyer voor een drankje, gezellig samenzijn, leuke voorstelling en meer! Laat u verrassen …

U kan ons locatieplan terugvinden op de pagina praktisch. Indien u nog niet lijflijk tot bij ons geraakt, kan u ons in tussentijd ook bezoeken op Facebook, mailen, een briefje of postkaart sturen naar ons nieuwe adres – en als u zich echt niet kan inhouden ontvangen we ook bloemen.