Tickets bestellen

Haast en spoed is zelden goed. Rome werd niet op één dag gebouwd (en bij uitbreiding zelfs niet in één jaar) ... Ze bestaan legio, de uitspraken die aangeven dat overhaaste handelingen eerder vaak dan zelden worden betreurd. Of het nu gaat over bouwwerkzaamheden, over kledingkeuze, over behangpapier, of over het implementeren van online-ticketing-systemen op websites …

En over dit laatste willen we hier graag even uitweiden … cultuurhuis De Zeepziederij’s eerste kindje is geboren (een nieuwe theaterzaal), maar volgende bijna-boreling (nieuwe website) is nog niet volgroeid.

Laten we to-the-point komen: een module om zaalplangewijs via de website tickets te bestellen zit nog in de pijplijn! Maar wij zouden het Bre Zeepziederij-team niet zijn als we hier geen mouw aan zouden passen! Als u ons geen persoonlijk bezoekje in ons nieuwe hoofdkwartier (Malta 11, 3960 Bree) kan/wil brengen, aan telefoon-( 089 84 85 65) en/of mailvrees (cultuur@bree.be) lijdt, dan kan u via onderstaand formulier een ticketaanvraag aan ons richten die wij zo spoedig mogelijk proberen te beantwoorden!

Even op deze manier ...

A. 

Via onderstaand formuliertje kan u een ticketaanvraag (die wij uiteraard zo spoedig mogelijk behandelen) doorgeven. Aangezien we niet zo denderend goed zijn in raden, vragen we u het formuliertje zo correct mogelijk in te vullen! Vooral het gedeelte betreffende de ticket- en/of abonnementsaanvraag.

Een voorbeeldje: 3 x het Zeepmeerminnen-abonnement of 1 kaartje voor Willem Vermandere.