Tickets bestellen

Cultuurhuis De Zeepziederij’s eerste kindje (een nieuwe theaterzaal) werd feestelijk gedoopt op 14 september 2019. Onze volgende bijna-boreling (nieuwe website) is nog niet volgroeid. Het implementeren van een online-ticketing-systeem op onze website zit namelijk nog in de pijplijn! Bovendien is een module om zelf zaalplangewijs via deze website tickets te bestellen in tijden van corona niet evident ... 

Om de zaalplanindeling zo goed mogelijk te organiseren en u zo goed mogelijk te informeren – maken we het zo persoonlijk mogelijk (wij zien en horen u ook écht graag! We hebben u zo gemist!) en – vragen wij u om ons – met mondmasker een bezoekje te brengen (Malta 11, 3960 Bree) of te bellen (089 84 85 65). Verder kan het ook iets moderner door het onderstaande formulier in te vullen of ons een e-mail te sturen. 

Meer weten over onze conceptabonnementen, tarieven, betalingsmogelijkheden, ... ? Zie meer ticketinformatie.
Nog vragen, onduidelijkheden, opmerkingen, lof, ...? Contacteer ons.

Even op deze manier ...

Via onderstaand formuliertje kan u een ticketaanvraag (die wij uiteraard zo spoedig mogelijk behandelen) doorgeven. Aangezien we niet zo denderend goed zijn in raden, vragen we u het formuliertje zo correct mogelijk in te vullen! Vooral het gedeelte betreffende de ticket- en/of abonnementsaanvraag.

Een voorbeeldje: 3 x het Zeepmeerminnen-abonnement of 1 kaartje voor Willem Vermandere.