Terug naar overzicht
Geannuleerd

Madame Butterfly

Zomeropera

donderdag 18 juni 202018.55 u – 23.00 u
ZZY-L
Kassa
€47

Madame Butterfly is het ontroerend verhaal van de jonge Japanse Cio-Cio-San die jaren wacht op de terugkeer van haar grote geliefde, de Amerikaanse luitenant Benjamin Franklin Pinkerton. Als blijkt dat de onvoorwaardelijke liefde eenzijdig is, stort haar wereld in.

Regisseur Frank Van Laecke (14-18, Daens, 40-45) engageerde zich voor de negende keer voor de Zomeropera. De betoverend mooie muziek wordt gedirigeerd door de Italiaan Frederico Santi, ook geen zomeropera-onbekende. Het oogstrelende decor van Paul Gallis staat garant voor een indrukwekkend staaltje Japanse soberheid en de oogstrelende kostuums van Yan Taks samen met de sublieme belichting zorgen voor de juiste atmosfeer in elke scène. Kortom: wederom een niet te missen operabeleving in de buitengewone omgeving van de Landcommanderij Alden-Biesen.

In de vroege avond vertrekken we met de bus richting Alden-Biesen, waar de opera start om 20.30 u. Ter plaatse heeft u de kans een programmaboekje te kopen aan € 5. Madame Butterfly vindt plaats in openlucht, dus voorzie aangepaste kledij in functie van de weervoorspellingen. Het einde van de voorstelling wordt verwacht omstreeks 22.30 u. Na een drankje vertrekken we terug naar Bree.

Voor meer informatie kan u ons altijd bereiken via cultuur@bree.be. U kan via deze weg ook laten weten indien u op de hoogte gebracht wil worden van ons uitstappen-aanbod.

Belangrijk om te weten
Aangepaste kledij
Type
Uitstap
Seizoen
2019-2020