Terug naar overzicht
Geannuleerd

Lucky Fonz III

Buiten de lijnen

vrijdag 7 mei20.15 u
ZZY-S
Kassa
€13
VVK
€10
Student
€8
5+ / groep
€9
Abo
€8

Lucky Fonz III is één van Nederlands meest geliefde zangers, bekend van hits als ‘Ik heb een meisje’, ‘Linde met een E’, ‘App me’, en tv-programma’s als De Wereld Draait Door, Pauw en De Slimste Mens.

Het theaterpubliek heeft Lucky Fonz inmiddels op een andere manier leren kennen: als bijzondere theatermaker, met shows waarin hij cabaret, kleinkunst en unieke liedjes combineert tot een onvergelijkbaar geheel.

‘Telkens opnieuw verrast Lucky Fonz met verrassende observaties en originele humor ... een mix van muziek en verhalen die inderdaad superlekker te noemen is.’ - De Volkskrant (****) over zijn vorige theatershow ‘Superlekker’.

In 2020 keert Lucky Fonz eindelijk weer terug naar de theaters, met een geheel nieuwe show. In ‘Buiten de lijnen’ pakt Lucky Fonz de grote vragen aan, zoals ‘Wat is de zin van het leven?’ en ‘Waarom staat er die w in erwt?’

Naast de antwoorden brengt hij in ‘Buiten de lijnen’ wederom alle elementen die zijn shows zo origineel maken: mooie liedjes, aparte verhalen, humor, diepgang en – vooral – ontroering.

www.luckyfonziii.com 

 

Thema
Zeeprovers
Type
Concert
Seizoen
2020-2021