Terug naar overzicht

Grayson Capps

In Concert

donderdag 24 oktober20.15 u
ZZY-S
Kassa
€13
VVK
€10
Student
€8
5+ / groep
€9
Abo
€8

Grayson Capps is relaxed. Hoewel hij een tumultueus leven achter de rug heeft, spreekt hij daar met een laconieke kalmte over die typerend is voor zijn persoonlijke groei en wijsheid. Grayson heeft zijn duistere kant en ook zorgen zijn hem niet vreemd, maar hij leerde die te accepteren, waardoor hij met ontroerende eerlijkheid en menselijkheid over het leven kan schrijven.

Grayson is relaxed, maar dat was niet altijd zo: ‘Tot in 2011 verwachtte ik van mezelf dat ik elk jaar een nieuwe plaat klaar had, maar toen knapte er iets. Ik zei tegen mezelf: ‘Stop met je zorgen te maken over de timing, laat je nummers en je carrière meevolgen op jouw tempo.’’

Daarna bouwde hij een schrijfhut in zijn tuin, waar deadlines en doelen verboden zijn, en de creativiteit zijn natuurlijke gang kan gaan. Het is daar dat de nummers van ‘Scarlett roses’ in een periode van 6 jaar ontstaan zijn, zonder druk en verwachtingen.

De nieuwe plaat is dan ook van uitzonderlijke kwaliteit, net doordat deze alle tijd en ruimte kreeg om spontaan, in alle rust, tot stand te komen.

Grayson wordt op deze tour vergezeld door Corky Hughes (gitaar) en Sadie Morningstar (bas).

www.graysoncapps.com
 

Thema
Geallieerden & Bevrijden
Type
Voorstelling
Seizoen
2019-2020