Terug naar overzicht
Uitverkocht

Bert Gabriëls

Eindejaarsconference

woensdag 11 december20.15 u
ZZY-XL
Kassa
€18
VVK
€16
Student
€12
5+ / groep
€14
Abo
€12

Omdat het al lang op zijn verlanglijstje staat en omdat een jaarlijkse conference nu eenmaal een belangrijke traditie is geworden, maakt Bert in 2019 een jaaroverzicht. Met een overzicht van politiek en economie in binnen- en buitenland, de staat van het klimaat, het dagelijks leven in de cybermaatschappij, de perikelen van de hedendaagse papa en elke hype die 2019 ons te bieden heeft.

Bert Gabriëls is een van de hardst werkende en meest ervaren comedians van Vlaanderen. Hij maakte al zes theatershows waarmee hij door heel Vlaanderen en Nederland toerde. Hij werd bekend dankzij tv-programma’s als ‘Comedy Casino’, ‘Scheire en de Schepping’, ‘Absurdistan’, ‘Advocaat van de duivel’ en natuurlijk ‘Zonde van de zendtijd’.

‘Gabriëls is een van de meest veelzijdige Vlaamse komieken.’ - De Morgen

ACTIE: Bert Gabriëls wil - in het kader van al het klimaatnieuws in 2019 - de CO2 uitstoot die deze productie oplevert, zoveel mogelijk beperken, en compenseren.

Het publiek kan hieraan meewerken door met de fiets of te voet naar de voorstelling te komen. Iedereen die met de fiets of te voet komt, krijgt op deze avond een maandabonnement op De Standaard aangeboden t.w.v. 23 euro, inclusief een code om de vorige show van Bert Gabriëls 'Gelukzoeker', gratis te bekijken.

www.bertgabriels.be

Type
Voorstelling
Seizoen
2019-2020