Terug naar overzicht
Geannuleerd

Nele Goossens

En nu?

vrijdag 11 december20.15 u
ZZY-S
Kassa
€13
VVK
€10
Student
€8
5+ / groep
€9
Abo
€8

Zolang je bezig blijft, gaat alles vanzelf. Je leeft in een rush en je hebt geen tijd om je vragen te stellen. Maar wat, beste mensen, als je daarna stil komt te staan? Wat als je, al was het maar voor even, gaat zitten en jezelf de vraag stelt: ‘En nu?’

Halsoverkop is Nele Goossens terechtgekomen in het exacte midden van haar felbewogen bestaan. Nele Goossens’ vorige − alom geprezen − cabaretvoorstelling greep plaats te midden van het puin van bouwwerken, waar het publiek zich slap kon lachen bij haar gekke drukte: in één hand droeg zij een boormachine, in de andere hand een kind in een geel hesje temidden een huishouden om te beredderen.

Maar ziehier: die hectische verbouwingen zijn nu achter de rug. Het leven van de cabaretière valt terug in de plooi, het lawaai schijnt te zijn gaan liggen − maar, zoals gevreesd − nu komen daar de grotere vragen. Een fles wijn gaat hier niet tegen helpen. Telefoneren met vriendinnen evenmin. Af en toe een lied zingen, dát misschien wel een beetje. Al staat één zekerheid wel 100% overeind: nu nog eens verhuizen, dat nooit meer!

Nele Goossens is gekend van Chris & Co, Het Toneelhuis, Het Witte Paard, De Vaginamonologen en talloze andere glorieuze producties. ‘En nu?’, haar vierde onewomanshow, is Nele Goossens in de overtreffende trap. Met haar eigen, tomeloze energie smijt de vedette zich met ongemene virtuositeit in herkenbare bekentenissen, diepmenselijke bespiegelingen, genadeloze fileringen en grollige observaties − nooit zonder een kwinkslag − van de onomwonden schaterlach tot de stillere, sympathiekere glimlach. Met prachtige muziek tussendoor.
 

Spel Nele Goossens
Coaching  Colette Notenboom

www.nelegoossens.be

Thema
Zeepmeerminnen
Type
Voorstelling
Seizoen
2020-2021