Terug naar overzicht
Enkel scholen

The Backyard

It's gonna be horse

vrijdag 17 januari00.00 u
ZZY-L

‘It’s gonna be horse’ is een fysieke en visuele dansvoorstelling voor en door jongeren. Een voorstelling waarin alles kan en alles moet. Op de achtergond staat zoals gewoonlijk YouTube te spelen.

Een stuk geïnspireerd op de flitsende stroom van informatie waar we tegenwoordig voortdurend aan worden blootgesteld. In de voorstelling wordt deze manier van kijken aan het publiek aangeboden door een beeldenstroom te creëeren via dans en video.
Daarnaast probeert de voorstelling andere manieren van kijken uit te lokken of aan te sporen.

The Backyard is een nieuw collectief dat bestaat uit een groep enthousiaste dansers. De twaalf dansers vormen een diverse groep met maar liefst zeven verschillende nationaliteiten die samen een krachtig geheel vormen. Ze creëerden een zelfvoorzienend platvorm waar ze samen rond dans en beweging kunnen werken en elkaar ondersteunen als artiesten door het delen van kennis en het aanwenden van individuele talenten in functie van de groep. 

The Backyard speelt een dag later hun voorstelling in De Zeepziederij voor andere geïnteresseerden: https://www.zeepziederij.be/nl/voorstelling/its-gonna-be-horse

http://thebackyardcollective.be

Thema
Middelbare school 19-20
Type
Voorstelling
Seizoen
2019-2020
Leeftijdscategorie
Jongeren
Schoolvoorstelling: JA
Type schoolvoorstelling
Middelbare school