Terug naar overzicht

Muziektheater De Kolonie

MuziekMekaniek (4+)

zondag 24 november15.00 u
ZZY-S
Kassa
€12
VVK
€10
Student
€5
5+ / groep
€8
Abo
€6

De ene is maestro van de mekaniek.
Alles kwiekt en piept, kriept en scharniert (meestal toch ... want soms doet het plots BOEMMM - aiaiai)

De andere is maestro van de muziek. Alles tingelt en tongelt, tokkelt en takkelt (meestal toch ... want soms is het plots SSSSTIL - oeioeioei)

In een wankelend, maar wonderlijk verhaal over gevoelige snaren en zingende zagen, over lukken en mislukken en het geluk van de mislukking, over vriendschap die klinkt en botst langs alle kanten ...

Muziektheater De Kolonie maakt na hits ‘Bizar’ en ‘Manneke Tap’ opnieuw muziektheater dat verrast en betovert, op maat van 4+. 
In deze voorstelling vol beelden, clownerie en weinig woorden ziet u de wonderlijke circuskomediant Karel Creemers (Circus Ronaldo, Ensemble Leporello, Cie Cecilia, internationaal straattheater) als knoeier, uitvinder, verstrooide professor en multimuzikant Jan Blieck als hulp die niet helpt, rommelaar en tokkelaar ...

De motor van de MuziekMekaniek zijn de unieke poëtische ‘muziekmekanieken’ van beeldend kunstenaar Zjos Meyvis.

Er reist een mini-tentoonstelling mee met de voorstelling. Achteraf kunnen alle toeschouwers een tiental originele muziekmekanieken van dichtbij bekijken. De spelers leiden u rond en geven tekst en uitleg en ook zever en zottigheid!

www.dekoloniemt.be

Thema
GoedGEZINdje 19-20
Type
Voorstelling
Seizoen
2019-2020
Leeftijdscategorie
Jongeren