Terug naar overzicht
Uitverkocht

De Bonanzas

Old-time favourites

vrijdag 23 oktober20.15 u
ZZY-L
Kassa
€11
VVK
€7
Student
€6
5+ / groep
€7

De ziel van de sixties heeft het wisselen van het decennium vlotjes overleefd. De vernieuwende en frisse wind die in de jaren 60 door de popmuziek waaide, horen we nu nog steeds als een zachte bries in onze hedendaagse muziek.

De Bonanzas zijn voor het samenstellen van het repertoire voor hun nieuwe show ‘Old-time favourites’ niet meer op zoek gegaan naar de letter, maar naar de geest van de sixties. The Kinks, The Stones, The Hollies en vele andere bands scoorden hun grootste hits misschien wel net ná de sixties, maar toch blijven deze nummers op-en-top hetzelfde gevoel uitstralen.

Soloartiesten als Roy Orbison, Bob Dylan en George Harrison bouwen voort op het succes dat in de sixties begon. Om nog maar te zwijgen van welke pareltjes er verschenen wanneer deze heren samen songs schreven met hun gelegenheidsgroep The Traveling Wilburys. Sixties-icoon Paul McCartney schreef dan weer een prachtig nummer voor de gebroeders Everly: ‘On the wings of a nightingale’ uit 1984.

U krijgt een dynamische, nostalgische en sfeervolle show met uiteenlopende golden oldies waaronder een vleugje country, de Elvis uit Las Vegas, het psychedelische van The Doors en zelfs een ode aan een van de beste songschrijvers aller tijden: Albert ‘I’m a train’ Hammond.

De Bonanzas vertolken al deze evergreens met de juiste passie en energie. U krijgt méér dan een concert en ook méér dan alleen sixties en toch zal het als vanouds weer herkenbaar klinken.

Leadzang:  Thomas Keersmaekers
Elektrische gitaar en backing vocals: Dirk Roefs
Basgitaar en backing vocals: Simon Jacobs
Keyboard en backing vocals: Hans Claes
Drums en backing vocals: Bert Rommes

www.debonanzas.be

Thema
Losse Voorstellingen
Type
Concert
Seizoen
2020-2021