Terug naar overzicht
Uitverkocht

Denis Nowé (Voorprogramma: Frank Geelen & Tom Melotte)

Poëten minder maar drinken meer

woensdag 25 september20.15 u
ZZY-XL
Kassa
€10
VVK
€8
Student
€5
5+ / groep
€7
Abo
€5

Hij wordt overal aangekondigd als de beste en grappigste puntdichter van Vlaanderen. Hoe spijtig is het dan dat hij daar altijd moet aan toevoegen dat hij eigenlijk ook de enige is. Een puntdicht (epigram, light verse) is ’n kort, grappig gedicht dat eindigt op ’n pointe. In de stijl waarin Denis het brengt is het ’n soort mengvorm, kruising tussen stand-up comedy en poëzie (stand-up poëzie?), gortdroog en hilarisch.

Van Denis Nowé verschenen volgende dichtbundels: ‘Mooie meisjes duren niet lang’, ‘Slapen in een twijfelaar’, ‘De gedoodverfde schilder’ en ‘Nacht van de Nowézie’. Vanavond leest hij voor uit z’n nieuwste dichtbundel ‘Poëten minder maar drinken meer’.

Voorprogramma: Frank Geelen
Deze kleine friturist uit Tongerlo-Bree won de jury- en publieksprijs op Comedymania 2017, en praat over de dingen die hij meemaakt in de frituur en wat zijn (eerder kleine) gestalte met zich meebrengt!

Voorprogramma: Tom Melotte
Eind 2016 zette deze jongeman zijn eerste stappen in de wereld van de grappen en grollen. Intussen is hij met zijn ukelele een graag geziene gast op comedypodia in Vlaanderen en Nederland. Is het theater, stand-up comedy of cabaret dat hij brengt? Lachen is het sowieso!

Thema
Humorfabriek
Type
Voorstelling
Seizoen
2019-2020