Terug naar overzicht
Datum gewijzigd

Theater Malpertuis

T.A.N.I.A.!

zaterdag 15 mei20.15 u
ZZY-XL
Kassa
€18
VVK
€16
Student
€13
5+ / groep
€14
Abo
€13

Het is als een grap begonnen. Actrice Tania Van der Sanden en haar voorliefde voor grote cabaretiers als Toon Hermans en Brigitte Kaandorp. ‘Als je nu eens je eigen solo maakte’, stelde Malpertuis-directeur Piet Arfeuille haar voor. Met Frans van der Aa als medebedenker en regisseur ging ze aan de slag. En zie ... inmiddels nadert haar eerste onewomanshow de vijftigste voorstelling waarvan het publiek maar niet genoeg krijgt. 

In ‘T.A.N.I.A.!’ entertaint Van der Sanden het publiek op haar eigen onnavolgbare manier, maar niet zonder de onverwachte ommekant te vergeten die haar zo dierbaar is: geen lach zonder traan. Met het grootste gemak en de vakkundigheid die haar eigen is, laat ze een waaier van personages los op het publiek: Guillaume van de toneelschool, moeder Liliane van Deurne, nonkel Warre en tante Lida, zuster Fredeswinde van het Sint-Servaescollege van Schoten en last but not least: Tania zelf. Maar jezelf ... bén je dat alleen maar? Of kun je dat ook spelen? 

‘‘T.A.N.I.A.!’, niet normaal schoon. Wenen van het lachen, wenen van ontroering. Respect! Ga dat zien!’ - Jennifer Vrielinck, Herzele

Tekst en spel: Tania Van der Sanden
Productie: Theater Malpertuis
Dramaturgie en regie: Frans Van der Aa
Coproductie: CC Lokeren
Met dank aan: de Tax Shelter van de Belgische federale overheid en de Vlaamse Gemeenschap

www.malpertuis.be/nl/producties/t-a-n-i-a

Thema
En Scène
Type
Voorstelling
Seizoen
2020-2021