Terug naar overzicht
Datum gewijzigd

Bart Herman

On tour

zaterdag 22 mei20.15 u
ZZY-XL
Kassa
€20
VVK
€18
Student
€16
5+ / groep
€16

Naar jaarlijkse gewoonte tourt Bart Herman langs de Vlaamse schouwburgen en cultuurcentra. Wat weinigen weten is dat deze singer-songwriter eigenlijk zijn hele leven ‘on tour’ is. Al van in zijn prille jeugd trok Bart als een echte bard, met de gitaar op de schouder, de halve wereld rond. Hij zong in kroegen, restaurants, clubs, hotels, zalen, tenten, tot op cruiseschepen toe. Zo zag hij een heel stuk van deze aardbol en deed hij ervaringen op die bijna allemaal hun weerslag hebben gevonden in één of ander liedje.

In dit theaterprogramma verzamelt Bart Herman al deze zelfgeschreven songs en reconstrueert hij als het ware zijn levenstour. Veel van deze nummers zijn inmiddels klassiekers geworden maar niemand kende tot dusver de verhalen erachter. Deze worden op boeiende wijze verschaft door de zanger zelf, die zich tijdens deze show ontpopt als een begenadigd verteller.

Bart Herman ‘On tour’: zingen en vertellen, lied en verhaal. Niet toevallig de twee dingen waar de artiest in uitblinkt en dé reden waarom zijn zalen immer tot de nok gevuld zijn. 

Zang en gitaar Bart Herman
Viool en mandoline  Dirk Naessens
Contrabas Mario Vermandel
Drums Raf Helsen

www.bartherman.be

Thema
Losse Voorstellingen
Type
Concert
Seizoen
2020-2021