Terug naar overzicht

Nele Bauwens

Wat een geluk

vrijdag 8 november20.15 u
ZZY-S
Kassa
€13
VVK
€10
Student
€8
5+ / groep
€9
Abo
€8

Cabaretière Nele Bauwens brengt haar tweede solovoorstelling ‘Wat een geluk’. Ze gunt ons een blik in haar hoofd met geestige, soms absurde maar ook herkenbare vertellingen. Een gezonde mix van humor, muziek, ontroering en actie.

Met een nostalgisch gemoed blikt Nele Bauwens in ‘Wat een geluk’ terug op haar eerste liefde Ronnie De Sven. Met vuur vertelt ze over haar huidige levensgezel Pièrre. Over zijn glutenallergie en over ’t zat beddeke. Met lichte ergernis heeft ze het over de maandelijkse verplichte spaghetti-avonden. En over haar meedogenloze vriendinnen. Die nu allen 2 baby’s op de armen dragen. En luidkeels meezingen met ‘Oya lélé’ alsof het hun nieuwe levenslied is.

Nele stelt zich luidop vragen, speelt complexloos haar charmes uit en gunt je een blik in haar hart. Met als compagnon de route haar vertrouwde Wurlitzer piano. En een nieuwe reeks zelfgeschreven liedjes en verrassende covers. Reken alvast op een hilarische versie van Paul Severs.

‘De liedjes ontsporen, de romantiek blijkt bedrieglijk. Bauwens speelt met taal en muziek. Ze zingt, brult, huilt, fluistert en doet denken aan Kommil Foo.’ - De Standaard

‘Hilarische anekdotes en goed gevonden moppen. En wat is Nele een goeie zangeres!’ - Urbanus

www.nelebauwens.be

Thema
Zeepmeerminnen
Type
Voorstelling
Seizoen
2019-2020