Terug naar overzicht
Geannuleerd

The Bonanzas

The wonder years

vrijdag 13 maart14.00 u
ZZY-L
Kassa
€10
VVK
€7
Student
€6
5+ / groep
€7
Abo
€6

Met een aanstekelijk enthousiasme bladeren De Bonanzas samen met u door de onuitputtelijke sixtiescataloog. De Bonanzas gingen voor u op zoek naar die geweldige songs uit de sixties die vandaag de radio helaas niet meer halen. Ze tonen aan dat er zoveel meer was dan The Beatles en The Stones. Met hun frisse en veelzijdige selectie aan nummers laten de heren Bonanzas u deze geweldige periode herbeleven. Al de belangrijke muzikale stromingen komen aan bod.

De aftrap wordt gegeven in eigen land op de tonen van André Brasseur en The Cousins om daarna het kanaal over te steken naar het Verenigd Koninkrijk. Met onder meer Merseybeat- en modbands als ‘Freddy and the Dreamers’ of ‘The Small Faces’ waant u zich in het Londen van de jaren 60.

Ook het Amerikaanse antwoord op deze Britse invasie ontbreekt niet met nummers van The Byrds en The Monkees. Het mag ook wat ingetogener met countrypareltjes en protestsongs van onder andere CSN&Y en Barry McGuire.

Kortom, met de nodige dosis humor, hoge dansbaarheidsfactor en overtuiging laten De Bonanzas u opnieuw wegdromen naar wonderlijke sferen.

www.debonanzas.be

Thema
Grijs & Wijs 19-20
Type
Concert
Seizoen
2019-2020
Leeftijdscategorie
Ouderen