Vorming

Intelligentsia. Of intelligentsia-in-wording: kennis is macht! ‘Grote macht, brengt grote verantwoor-delijkheid mee’, aldus een vrije vertaling van oom Ben in Spiderman … Word de verantwoordelijkste (machtigste) m/v van uw gezin, van uw cubicle, van uw sportclub, straat, dorp, stad, provincie, land, … Of laten we de lat nog wat hoger leggen: word de ultieme ‘Homo universalis’!

›  Promopraatje š  Een nobele, doch haalbare, queeste met (of dankzij) het vormings- en workshopaanbod van De Zeepziederij! Wij leren u machtig!

Belangrijke noot voor de kennisveelvraten (de brein-a-holics) onder u: vergeet ook niet het lezingen- en vormingsaanbod van de Breese bibliotheek te checken!

Vormingen i.s.m. Vormingplus
Inschrijven kan enkel bij Vormingplus. U kan online inschrijven via www.vormingplus-limburg.be of telefonisch bij Vormingplus Limburg op 011 56 01 00. Houd hiervoor de code bij de hand die u bij de cursus vindt.

Standaardtarief
€ 9,00 per sessie (+ eventuele extra kosten)

Kortingstarief
€ 5,00 per sessie (+ eventuele extra kosten)
Korting voor: studenten, personen met een werkloosheidsuitkering, gepensioneerden, personen met een ziekte- of invaliditeitsuitkering, personen die geen diploma hoger onderwijs hebben (maximum secundair onderwijs behaald)

Verhoogde tegemoetkoming
€ 2,00 per sessie (+ eventueel 20% van de extra kosten)
Korting voor: rechthebbenden 
‘verhoogde tegemoetkoming’ vragen dit aan bij het ziekenfonds. De goedkeuring is zichtbaar op het klevertje van het ziekenfonds.