Kerstsluiting

Beste Zeepziederinnen en Zeepzieders,

De culturele Breese kersttraditie schrijft voor dat het Zeepziederijteam rondom de jaarwisseling de riemen afgooit. Dit jaar is dit niet anders. Er dringen zich namelijk andere verplichtingen aan ons op. U kent ze wel: het verorberen van kroketten, het ontvangen en weggeven van on-, des- en gewenste cadeaus, het Shane-erend neuriën van ‘Fairytale of New York’, het meesmuilend aanhoren van de tigste niet-grappige mop van nonkel Frans, ... Tijdsbestedingen die ons *ahum* zeer verheugen.

Laat ons u echter niet te lang weghouden van de feestdis. Samengevat en snel melden we u – alvorens de rosbief koud en de kerststronk drinkbaar wordt – dat uw geliefd cultuurbastion (Cultuurhuis De Zeepziederij) haar deuren sluit van 23 december 2023 tot en met 7 januari 2024. Hierna staan we wederom te uwer beschikking.

Uiteraard schuiven we de schuifdeur niet achter ons dicht alvorens u eerst de allergezelligste kerstdagen en een vreugdevol, cultureel, maar bovenal gezond 2024 toe te wensen!

Ah ja, voor we het vergeten … Nog zeer last minute op zoek naar een kerstcadeau? Weet dan dat iedereen (inclusief het Zeepziederijteam) zeer gelukkig wordt van een Zeepziederijticket en/of –cadeaubon … Bestellen tijdens ons reces kan eenvoudig via www.zeepziederij.be/tickets! Alvast bedankt!

Jingle all the way en tot in 2024,

Het Zeepziederijteam