Download brochure

U wil weten wat het Zeepziederijteam voor u in petto heeft voor cultuurseizoen 2020-2021? Uiteraard wil u dat ! Anders zou u niet op deze pagina verzeild zijn geraakt. To the point. We zouden uw vraag kort-en-krachtig kunnen beantwoorden met het volgende – ons inziens volledig terechte – antwoord: een schitterend-voor-elk-wat-wils-aanbod! Pretentieus indeed. We zijn ons bewust van het gegeven dat eigen lof een kwalijk geurtje afscheidt. Met andere woorden we kunnen – correctie: willen – er  ons niet zo makkelijk van ‘afmaken’. Vandaar dat we hier en nu de bewijslast afleveren om voorgaande hoogdunk te staven! Met nog andere woorden: overtuig uzelf en download via de onderstaande link onze seizoensbrochure! Maar: wees alert voor mogelijke corona-wijzigingen.

We maken u er graag attent op dat het mogelijk is dat er na het opstellen van de brochure  in coronatijden  nog wijzigingen werden aangebracht in het programma dat u nu of zo dadelijk terugvindt in uw downloadmap. De meest correcte en recente informatie en alles wat u behoort te weten vindt u terug op de pagina's van deze website.

Of anders ...

U bent het old-skool type? U wil liever uw vingertoppen laten strelen door bedrukt papier? 

Gebaseerd op onze brochure drukten we een folder die in de Breese regio per post werd bedeeld. Al snel bleek dat ‘gedrukte werken’ in coronatijden zeer snel hun correct- en volledigheid verliezen. Voor onze gedrukte folder bleek dit niet minder waar ... Kortom: in deze digitale brochure vindt u accuratere gegevens dan in de gedrukte folder, maar om heel zeker te zijn, raden we aan om last minute gewoon doorheen onze website te bladeren.

U kan naar onze headquarter (Malta 11, 3960 Bree) afzakken zodat we u linea recta een folder kunnen overhandigen, maar de brochure ging niet in druk. Indien u toch iets op uw prikbord wil hangen of nog een grote boekenlegger zoekt, kan u ons mailen met uw adresgegevens en uw trouwe facteur dropt het geplooide A3-tje (A4-formaat is dat dan) van een folder binnen aanzienlijke tijd in uw brievenbus! Het leven kan simpel zijn!